Soruk Napisano Listopad 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2004 Czesc, Czy ktos ma skonfigurowany mikrofon pod FC 3. Mam Skype i chcialbym go uzywac, ale jakos mi mikrofon nie dziala. Moja karta dzwiekowa: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller. Konfigurowalem w mikserze na rozne sposoby, ale jakos nie wyszlo. Jescze nie wiem czemu gnome-soun-recorder zamyka sie, gdy naciskam na przycisk nagraj? Pod WinXP mikrofon dziala bez problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Listopad 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2004 Co prawda ja używam Kmix do tego i mam Sound Blastera ale wymagane jest mieć załączone w dziale Wejście opcje microfon oraz obowiązowo capture, a takze w przełącznikach mic boost. Mnie mikrofon na tych usawieniach dziala bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Listopad 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Dzieki za odpowiedz, ale dalej nie dziala, choc mam ustawione w Kmix jak nalezy. Zobacze jeszcze pozniej, obecnie nie mam zbyt czasu => nauka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi