farba Napisano Luty 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2012 Cześć! Mam problemy z aplikacją Skype na Fedorze 16 w wersji z Xfce4, ściągnietą z oficjalnej strony (wersja dla Linuksa, Fedora 13+). Skype zainstalowałem za pomocą "instalacja oprogramowania" dostępnego w menu pliku. Generalnie problemy są dwa: długie logowanie na konto, oraz brak listy kontaktów, pomimo, że co jakiś czas w prawym dolnym rogu pojawia się informacja o dostępności użytkowników. Miał ktoś podobne doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Luty 24, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2012 U mnie logowanie tez jest wydluzone, ale z lista kontaktów nie mam problemu. Mam F16 x86 i skype 2.1 beta, moze spróbuj zainstalowac starszego wg poradnika http://wiki.fedora.p.../Poradnik#Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farba Napisano Luty 24, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2012 Hej, dzięki za odpowiedź. Zapomniałem z tego wszystkiego wspomnieć o szczegółach moich prób rozwiązania tego "problemu". Oczywiście poradnik dla wydania Verne przestudiowałem na początku :-) Jedyna różnica polegała na tym, że Skype był w innej wersji i proces nie wisiał długo na liście procesów (zamykał się od razu po zakończeniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi