Scorpion Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 jest pytanie do tematu, udalo mi sie uruchomic wyjscie TV (GeForce 4 Ti 4200), ale jest tylko czarno-biale. Mam telewizor Unimor i tak samo jest pod Compositem jak i S-Video Co z tym zrobic zeby bylo wiecej niz 2 kolory ? Jaki typ monitora wybrac ? (wzialem generic 800x600) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 tylko czarno-biale. Mam telewizor Unimor (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak ten unimor działa, ale czy obsługuje PAL BG/DK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Jezli ustawileś odpowiednio kodowanie i nadal nic to mzoe to byc rowniez wina kabla. Czasami gotowe kable sa zle polaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Listopad 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 tv-out zrobiony (przepraszam ze sie pospieszylem i za malo guglalem) ale jednak jest maly problemik jak chce sie wylogowac to pojawia mi sie czarny ekran i nic nie moge zrobic tylko zimny reset walnac jak przestawiam na pojedynczy monitor to smiga normalnie, ale za kazdym razem to przestawiac to jest uciazliwe czy ktos wie czego to moze by wina ? (tego juz nie wyguglalem :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi