Fallen Napisano Kwiecień 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Mam ten problem równiez w skyrimie i innych grach - mysz dziala w menu ale w grze ma "ograniczone pole ruchu". wine 1.4 z arepo w winetricks clear prefix w winecfg zaznaczylem automatyczne przechwytywanie myszy w fullscreenie - nie pomoglo w winetricks zainstalowalem dxinput8 - nie pomoglo w winetricks zaznaczylem SetDirectInput MouseWrapOverride - nie pomoglo w winetricks zaznaczylem grabfullscreen - nie pomoglo Wine 1.5 z repo w winetricks clear prefix w winecfg zaznaczylem automatyczne przechwytywanie myszy w fullscreenie - nie pomoglo w winetricks zainstalowalem dxinput8 - nie pomoglo w winetricks zaznaczylem SetDirectInput MouseWrapOverride - nie pomoglo w winetricks zaznaczylem grabfullscreen - nie pomoglo ktos sie uporal z tym problemem? -------------- Nie zauwazylem ze w skyrimie cos to pomoglo (mam teraz pelen zakres ruchu ale mysz zachowuje sie jak "pijana"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 9, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Krótka odpowiedz: Stary problem, rozwiazanie nieznane. Dluzsza odpowiedz: Nie wiadomo tez kiedy sie objawia. Ty go masz, ja go miec nie musze a kto inny znowu moze miec. Mialem ten problem przy GTA IV, choc jak pytalem o to na #wine to ktos mi odpowiedzial, ze mu dziala. Takze kilka patchy poszlo kilka lat (sic!) temu apropos DirectCosTam (jakis zwiazem to ma zdaje sie) do wine, ale jak widac problem nadal sie objawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi