Fallen Napisano Kwiecień 13, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Potrzebne mi głownie na przeskakiwanie do innych pulpitów (tak jak w kde ctrl+f1<->f4), na zamknięcie systemu (tu akurat znalazłem ze trzeba trzymać alt). Na pewno gdzieś jest gdzieś rozpiska tych istotnych skrótów tylko nie mogę sensownego zapytania skleić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Kwiecień 13, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Super key: Switch between overview and desktop Alt+F1: Switch between overview and desktop Alt+F2: Pop up command dialog Alt+Tab: Pop up application switcher Alt+Shift+Tab: Cycle in reverse direction in the application switcher Alt+[key above Tab]: Switch between windows of the same application in Alt+Tab Ctrl+Alt+Tab: Pop up accessibility switcher Ctrl+Shift+Alt+R: Start and end screencast recording Ctrl+Alt+Up/Down arrow: Switch between workspaces Ctrl+Alt+Shift+Up/Down arrow: Move the current window to a different workspace -> zmiana pulpitu Pozostale skróty masz w Ustawienia systemu -> Klawiatura -> zakladka Skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Kwiecień 14, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Dziekuje o to chodzilo - jeszcze zeby nie zakladac zbednego tematu: gdzie sie ustawia liczbe pulpitów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Kwiecień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2012 O ile sie nie myle, to liczba pulpitów zmienia sie w GNOME plynnie, w zaleznosci od tego ile razy bedziesz sie pomiedzy nimi przelaczal. Nie jestem tego pewien, gdyz nie korzystam z nich - musisz sam sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi