Ufol Napisano Kwiecień 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ustrojstwo, z którym mam problem nazywa sie Bajtek. Znajduje sie tu: http://bajtek.edu.pl/do-pobrania/ Jako linuksiarz-amator, zostalem poproszony o pomoc. Niestety jestem calkowicie slepy, wiec dostepny dla mnie jest jedynie Vinux: www.vinuxproject.org Takie Ubuntu bez ozdobników. Bajtek nie da sie udzwiekowic. Na powyzszej stronie proponuja utworzenie startujacego pena. Nie pisza niestety, jak cokolwiek tym Bajtkiem edytowac. Zawodowy informatyk, którego prosilem o pomoc powiedzial, ze ten program to typowe swiecidelko, poniewaz nic nie da sie w nim zapisac. Napisalem do twórców Bajtka z pytaniem: Jak sformatowac pena, aby utworzyc partycje dostepna zarówno dla Bajtka, jak i dla Windows? Nie otrzymalem odpowiedzi. A moze wgrywac dane na niego z poziomu Ubuntu? Sugar to wariant Fedory, wiec osmielam sie prosic o pomoc na niniejszym forum. Z góry dziekuje za wszelakie porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi