Radarek Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Witam Mam problem z kasowaniem poczty. Zaznaczam list, wciskam DEL i list laduje w koszu. Wchodze na kosz, zaznaczam list i daje USUN i zaznaczenie przeskakuje na nastepny list. A ten ktory chcialem skasowac jak jest tak jest:). Co zle robie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bug Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 W sumie to chyba nierobisz nic zlego bo ja tez mam identyczny problem i nie moge dojsc od pewnego czasu jak sie z tym uporac. Biorac pod uwage ze dziennie odbieram po kilkanascie maili to w niedlugim czasie bede mial nie lada problem. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 W Narzędzia-Ustawienia-Ustawienia Poczty na zakładce "Ogólne" zaznacz opróżnianie śmietnika.... Doraźnie możesz użyć AKCJE-Opróżnij śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi