zembrowski Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Gdzie mogę ustawić domyślną sesje (do tej pory muszę ręcznie zmieniac przed każdym logowaniem użytkownika sesje)? Chce aby standardowo użytkowniik logował się do KDE a nie do Gnome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 w pliku /etc/sysconfig/desktop wpisać DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" lub w konsoli napisac: switchdesk kde i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murzyn Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 W katalogu domowym stworz .Xclients i wpisz tam startkde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 chodzi Ci moze o takie narrzedzie jak switchdesk ? apt-get install switchdesk-gui switchdesk i sobie wybierasz... albo tak jak kolega wyzej napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zembrowski Napisano Grudzień 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Dzięki, chodziło mi o rozwiązanie Kitaro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 Dzięki mi też się przydała odpowiedź Kitaro. Nie instalowałem w mojej FC3 Gnome i cały czas zapominałem zmienić sesję i wywalało mnie cały czas do fluxboxa - chyab tak to się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi