Skocz do zawartości

Former Gentoo User

Oddball

Rekomendowane odpowiedzi

ps. właśnie zostałem młodszym użytkownikiem :lol:

pps. ile postów trzeba mieć żeby być 'expertem'? i czy ktoś (_wogle_ → w ogóle) ORT sprawdza sensowność tych postów w przyznawaniu opisów, czy poprostu wystarczy setka pytań w stylu "czemu mplayer mi nie działa?" albo "jak zaintalować fedore?" tak sie pytam, nie?

odp . ps:

gratuluje

odp pps:

120 postów (chyba)

Masz racje przyznawany tytul jest zupelnie niezgodny z rzeczewista wiedza uzykownika..

Wystarczy troche na tym forum posiedziec zeby miec eksperta.. Co moze bardzo zmylic człowieka prowadzacego konwersacje. Jezeli chodzi o mnie to czuje sie bardzo niekompetentny do tego tytulu, kiedys pisalem o tym ale zaproponowano mi wymyslenie nowych tytulów.. :]

Pozdrawiam.

Ps. Nigdy nie odejde z tego forum. ( chyba ze ktos mnie wyprosi )

każe - kazać (komuś cos zrobić)

karze - kara (bedzie po wywiadowce bo mam 1+ na czysto z geografii )

Panowie, czy taka ilość błędów to norma w tej dystrybucji?

http://fedora.redhat.com/about/rhel.html

Packages Versions  Always latest and greatest

czyli raczej uznawane za "bleeding edge software" ;-) Niektórzy lubią mieć najnowsze oprogramowanie i technologie w swojej dystrybucji (np. ja). Pociąga to jednak za sobą pewne konsekwencje - rzeczy nie są tak przetestowane jak w Debian Woody ;-) Czasami coś nie działa, ale nie zdarza się to aż tak często (przynajmniej mi).

Nie napisałem, że wszystko się sypie, tylko że Anaconda bo się wysypała. Kiedyś to samo miałem z którymś Red Hatem i myślałem że to zwykłe potknięcie, ale drugi raz?

A zgłosiłeś to na bugzilli? Samo sie nie naprawi...

Jeszcze Gnome: odpalam, chcę coś dodać do menu i kupa. Wszystkie opcje edycyjne na szaro. Czyli mamy jedyne słuszne menu, jak w PRL-u. Nie mówcie tylko że to błąd w Gnome i trzeba zgłosić (takiego posta już na tym forum widziałem), bo w Gentoo takiego buga nie było.

Developerzy RedHata/Fedory wyłączyli tę funkcję, bo uważają, że nie jest stabilna → http://www.spinics.net/lists/fedora-deskto...p/msg00996.html Developerzy innych dystrybucji mogą mieć inne zdanie.

kompilacja pod 386 jest chora

Fedora jest kompilowana z flagami -march=i386 -mtune=pentium4