San Napisano Marzec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2005 Ave! przepraszam za zwłokę ale po prostu nie zauważyłem tego posta w instrukcji napisali by uruchomić x86config i wpisać tam info o odświeżaniu... tylko jak? ;P Sanczo: boję się coś podpasowywać nie od tego monitora... nie był to dla mnie mały wydatek i jakbym go rozwalił [monitor] to bym się chyba powiesił... odświeżanie mam takie: Częstotliwość odchylania poziomego - 30-81 kHz Częstotliwość odchylania pionowego - 56-75 Hz Monitor (o ile wcześniej nie pisałem) to Samsung SyncMaster 710N Pozdrawiam! San P.S. gdzie można się o to w Samsungu spytać? wiem że gdzieś u nich na stronie był formularz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Marzec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 San Możesz wypełnić formularz ale nie wierze żebyś dostał zadowalającą odpowiedz. Ja zadzwoniłem podałem maila i dostałem plik z konfiguracjami dla różnych modeli. Ja mam teraz Fedore III i nie wpisywałem tych linijek tylko to co wypluł xvidtune (ale to już inna bajka). Znajdz na necie włąściwą konfiguracje dla swojego LCD i wpisz ją do xorg'a, nic innego nie przychodzi mi do głowy. pozdro Sanczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Marzec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2005 Ave! a to nie lepiej jak w xorg'u mam Section "Monitor" Identifier "Monitor0" VendorName "Monitor Vendor" ModelName "LCD Panel 1280x1024" DisplaySize 320 240 HorizSync 31.5 - 67.0 VertRefresh 50.0 - 75.0 Option "dpms" EndSection to zmienić na odświeżanie z instrukcji? Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Kwiecień 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2005 To sugerowałem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 myślałem że pod słowem 'konfiguracja' kryje się ta cała llinijka z dzwiwnymi rzeczami a nie samo odświeżanie zwykłe nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi