kuki83 Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 mam taki dziwny problemik , z odtwazaczami xmms , mplayer , -- innych nie prubowalem , a problemik jest taki ze gdy wlacze muzeke to po pewnym czasie sie zatyrzymoje, jak by sie wieszala ale ale jak dam play to znowu gra , w mplayer jest tak samo gdy wlacze film to leci jakis czas a potem film sie zatrzyma , zaczem jest to po paru sekundach a czasem , po paru minutach , a do wczoraj mi wszystko ladnie chodzilo :-( , ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 problemik jest taki ze gdy wlacze muzeke to po pewnym czasie sie zatyrzymoje W XMMS miałem podobny problem → https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=116709 Wystarczyło w konfiguracji xmmsa w ustawieniach ALSY wyłączyć Mmap mode. Jeśli chodzi o MPlayera, to nie mam zielonego pojęcia - zawsze działał jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi