skori16 Napisano Październik 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2012 Witam Wczoraj zainstalowałem fedore 17 i teraz mam problem z włanczaniem komputera. Po przyciśnienciu przycisku power włącza się z czarnym ekranem dopiero po paru minutach pojawia się wczytywanie biosu itd. i znow czarny ekran z tym że na jakieś poł godziny i dopiero po długim czasie grub i włącza się system. Ostatnio komputer włanczalem 1,5h. Nie mam pojęcia co mogło pujść nie tak cały czas włączał się normalnie dopiero po instalacji fedory coś takiego. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Październik 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2012 Jestes pewien, ze to nie problem sprzetowy? Na taki raczej wyglada. Wnioskuje po tym, iz ekran startowy wyswietlany po wlaczeniu komputera pojawia sie po paru minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skori16 Napisano Październik 23, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2012 Tez wydaje mi sie ze powinien byc to problem sprzetowy ale dlaczego stalo sie to po instalacji systemu. Dzisiaj po pracy znow go wlaczalem i teraz wszystko dziala normalnie. Przy pierwszym restarcie po instalacji fedory tez bylo ok dopiero na drugi dzien problem. Moze wykonam aktualizacje biosu jesli dalej bedzie sie to powtarzalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Październik 26, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2012 Spróbuj - nie zaszkodzi. Ciezko teraz wnikac, ale jak nic to nie pomoze, to odlaczaj pewne podzespoly i sprawdzaj, czy problem sie powtarza. Ja miewalem rózne, rózniste cuda w starym komputerze przez siadajacy slot RAM w którym byla kosc. Nie sugeruje, ze to akurat RAM, moze cos innego, ale mozesz to wziac pod uwage jako jedna z teorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi