Zawi91 Napisano Listopad 10, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2012 Witam. Istnieje program nagrywajacy ruchy myszki np w przegladarce ? A ja moge normalnie funkcjonowac na komputerze ? Zeby ruchy myszy byly tylko w przegladarce, a ona moglaby byc zminimalizowana. Cos jak imacros, tylko ze tam sa nagrywane kliki w konkretne linki. A Ja potrzebuje w konkretne miejsca na ekranie przegladarki(np we flash ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Listopad 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2012 Jest juz podobny temat w którym polecaja Xnee ale nie sadze abys mógl jednoczesnie klikac w innych oknach bez zaklócania pracy makra, chyba, ze odpalisz je w innej sesji lub na jakiejs wirtualnej maszynie. Nie wiem jak powyzsze bedzie dzialalo z flash-em i chyba wiecej szczescia bedziesz mial z jakims framework'iem do testowania aplikacji webowych. PS. Pamietaj z wielka moca przychodzi wielka odpowiedzialnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi