butek Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Mam Fedorę 3 i standardowo zainstalowany xmms (podczas instalacji systemu) Szukałem kilka razy opcji do radia przez internet , ale nie znalazłem Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczuch Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Witam. Zainstaluj sobie program SYNAPTIC. Po instalacji ww. programu kliknij w ikonke SZUKAJ i wpisz fraze: xmms-mp3 a nastepnie zainstaluj. W razie klopotow daj znac: gg: 707185 Kaczuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Grudzień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2004 Jest problem z zainstalowaniem chyba mam nowsze curl-devel Co robić apt-get -f install xmms-mp3 Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done You might want to run `apt-get -f install' to correct these: The following packages have unmet dependencies: curl-devel: Depends: curl (= 7.12.1-1) but 7.12.2-1 is to be installed E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 Aby w Xmms sluchac radia z internetu, trzeba link z radiem zapisac na dysku i otworzyc go, jak kazda inna muzyke. A co do Twoich problemów, to spróbuj apt-get check. Raczej nie pomoże, ale nadzieje zawsze są. "Obejściem" problemu może okazać się usunięcię paczek curl i curl-devel i natychmiastowe zainstalowanie nowych (najlepiej za pomoca apt-get'a).Ale uważaj, to jest już trochę ryzykowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi