Kris4 Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Witam. Jestem nowicjuszem w (_linux'ie_ → Linuksie) ORT, więc proszę o wyrozumiałość. Zainstalowałem Fedorę Core 3. Pierwszy raz logowałem się w Gnome - i tam jest wszystko OK - jest wszystko po polsku (no prawie ). Potem doinstalowałem sobie KDE i tam wszystko w English. W ustawieniach regionalnych nie mogę zmienić na PL. Jak wybiorę dodaj język to mam tylko do wyboru angielski. Klawiaturę mogłem zmienić. Dzięki za pomoc. Aha, i jeszcze jedno - jak chciałem odinstalować KDE (w dodaj/usuń) to pozwolił mi na odinstalowanie tyko dodatkowych pakietów, a standardowe nie można usunąć - KDE dalej jest aktywne. No i na konieć jak zmienić aby domyślnie ładował mi KDE a nie Gnome? Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zembrowski Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Domyślna sesja KDE: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...=ST&f=22&t=2544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi