seth667 Napisano Grudzień 10, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2012 Witam wszystkich, Jestem nowym uzytkownikiem fedory i mam problem z instalacje tego antycznego juz urzadzenia wielofunkcyjnego. Probuje sobie poradzic z tym juz po raz ktorys z kolei, niestety bez wiekszych skutkow. Dlatego chcialbym zwrocic sie do Was o pomoc Sytuacja wyglada tak: -podpinam drukarke, system niby ja rozpoznaje jako DCP-130C, przy czym opis wyglada w ten sposob DCP-130C DCP-130C Brother DCP-1200 - CUPS+Gutenprint v5.2.9 Simplified Bezczynna - "Rendering completed" W tym momencie przy probie wydruku na LCD drukarki pojawia sie 'przyjmujmowanie danych', niestety nic nie drukuje. Sprobowalem wiec pojsc za tutorialem stad, instalujac odpowiednie sterowniki. Po takim zabiegu, pojawia sie nowa drukarka "DCP130C", ktora nawet cos tam drukuje, ale niestety: a) robi za maly margines, przez co gorna czesc strony jest ucieta drukarka nie reaguje na zadne zmiany jakosci drukowania Z gory dziekuje za pomoc i cierpliwosc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi