rfk Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Witam, mam lMule 1.2.1. Przez jakis czas dzialal elgancko. Teraz kiedy chce go uruchomic mam komunikat "Naruszenie ochrony pamięci". Ossso chodzi? Co mam poprawic i jak? Z gory dziekuje za pomoc, pozdrowienia, rfk PS. Moj system to FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Tez tak miałem jak źle wyłączyłem kompa amul powodował ten sam bład naruszenie pamięci ! Pomogło przeinstalowanie apt-get + synaptic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfk Napisano Grudzień 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 apt-get + synaptic usuiecie lmule i ponowna instalacja nie pomogly. wciaz mam naruszenie pamieci. a co oznacza +synaptic? Pozdr, rfk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 synaptic to graficzna nakładka na apt-get hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi