DAREK WL. Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 mam fedore core1 sciagnałem kadu 0.3.9 Działa prawidłowo z tym ty6lko ze w gadugadu pod winda moge rozmawiac tez przez mikrofon opcja rozmowy głosowej działa a tu w kadu pod linuxem nie da sie opcja jest nieaktywna kolor napisu jasnoszary. Czy mozna w kadu te opcje tez uaktywnic by działała tak jak w gg pod winda? Prosze o pomoc i podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 tu w kadu pod linuxem nie da sie opcja jest nieaktywna kolor napisu jasnoszary. mam kadu 0.3.9 , opcje rozmow glosowych mam dostepna tylko dla kontaktow bedacych 'online'. niestety, nie wiem czy too naprawde dziala. ostatnio do rozmow viaInternet testowalem na Skype, polecam, jesli mozesz sie przesiasc REWELKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Grudzień 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Próbowałem tez 'skype', ciagle 'priblem with sound devices i tez nic z tego. Pod windows rozmowey głosowe w obu programach działaja bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Próbowałem tez 'skype', ciagle 'priblem with sound devices i tez nic z tego. Pod windows rozmowey głosowe w obu programach działaja bez problemu hmmm, to juz nie wiem o co chodzi... moze karta dzwiekowa musi pracowac w full-duplexie, a sterownik (_linuxa_ → Linuksa) ORT oferuje tylko halfduplex? lub ma inne problemy z przetwarzaniem rownloelglym? moze poszukaj jakis problemow z kartami tego typu co ty masz.... no coz brak wiecej pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Zazwyczaj jak mam problem z dźwiękiem (pod KDE) wydaję magiczne polecenie: killall -9 artsd I odpalam to co chciałem, a z arts'ów nie korzysta. Metoda trochę rzeźnicka, ale skuteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi