Wreck Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Chcąc "wyjść z domu" z FC próbowałem, w zaprzyjaźnionej firmie, skonfigurować na testowym pececie środowisko które zastąpiłoby (kiedyś ?) windozę. Niezły mógłby być z tego szmal (wszystkie legalne-inaczej win98 ...) Sciagnałem Dosemu, skonfigurowałem Sambę itd. Problem polega na tym, że WF MAG po uruchomieniu nie widzi klucza sprzętowego a porcie LPT. Sprawdzałem konfigurację DOSEMu, kombinowałe dość długo. Nic. Kontaktowałem się z producentem WF MAG-a. Twierdzą, że nie mają wersji działającej pod linux-em Zastanawiałem się nad jakimś softem kóry odpalony w Dosemu pokazałby czy coś jest na LPT czy nie. Byłbym choć mały krok dalej. Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Na http://dosemu.org w dziale Misc, masz Parallel ports, serial ports and mice, jeżeli tam nie ma rozwiązania, to innych możliwości na ten moment nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wreck Napisano Grudzień 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 Byłem tam. Próbowałem. Nie tracę nadziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Grudzień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2004 @Wreck Jak cos znajdziesz to koniecznie napisz tutaj.. bo tez zastanawialem sei czy jest WF MAG pod linuksem i takie tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wreck Napisano Grudzień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2004 W nastepny weekend zrobie drugie podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi