Kicany Napisano Maj 1, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2013 Witam mam problem iż w ubuntu podobny miałem z tej przyczyny głównie się przesiadłem, a w zasadzie podczas instalacji karnela powyżej 3.5.0.27 przy każdej próbie uruchomienia systemu występuje czarny ekran ..Specyfikacja Sprzętu :Laptop : HP 650 B980CPU : Intel Pentium B980GPU : Intel HD 3000Ram : 4 GB DDR3 1333Mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resist3r Napisano Maj 10, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2013 Witam , Miałem ten sam problem tylko że z Fedorą. Poruszyłem tan temat na forum ale samemu udało mi się znaleźć rozwiązanie. Poniżej link do mojego postu i opisanego rozwiązania http://forum.fedora.pl/topic/26111-fedora-18-brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-logowania/ Pozdrawiam Resist3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek001 Napisano Czerwiec 14, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Podpinam się bo mam podobny problem, ale: Instaluje system, instalacja dochodzi do końca, komputer się restartuje (stary lap HP nx6310) i następuje czarny ekran jakby okno terminala ale bez możliwości wpisania czegokolwiek, to jest zaraz po opcji bootowania. Instalacja b yła na czysty dysk po sformatowaniu? jakieś pomysły? Z góry dzięki -OK musi być jakiś problem z wersją F18 DVD, bo po zainstalowaniu wersji sieciowej wszystko ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perfect_Human Napisano Czerwiec 22, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Adek001 faktycznie coś ta wersja DVD tworzy problemy, bo na moim Samsungu Rf710 też tylko przez sieć poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi