baaaatou Napisano Lipiec 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2013 czesc wszystkim fedore 19 mam od mniej wiecej 7 godzin wiec mozna by powiedziec ze jestem poczatkujacym uzytkownikiem probowalem znalezc cos o DNS ale wyglada na to ze wczesniej ten temat nie byl poruszany. jezeli sie `powtarzam` to prosze o wybaczenie;) ok do rzeczy. potrzebuje `recznie` dodac wpis dns ktory laczylby do lokalnego serwera z prywatnym ip 192.168.1.2 robilem juz cos takiego w windku i działało. zainstalowalem nano i odpalilem: nano /etc/resolv.conf dopisalem 192.168.1.2 www.domenaservera.pl nie dziala... bardzo bylbym wdzieczny za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witekmo Napisano Lipiec 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2013 Zrób ten wpis w /etc/hosts a nie resolv.conf; przynajmniej ja w Slackware tak robię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baaaatou Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2013 smiga! wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi