Subaru Napisano Październik 20, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2013 Witam Tak po prawdzie kombinuję z tym na OpenSuse 12.3, ale problem jest chyba na tyle ogólny, że możemy potraktować to jak Fedorę, a jeśli nie to jestem gotów przeinstalować system na Fedorę, gdyby jakimś cudem się nie dało inaczej... Do rzeczy. Metodą prób i błędów udało się z pomocą bardzo miłego i mądrego użytkownika Fisiu na forum Suse uzyskać skrypt wpisywany do .bashrc i odpalany poleceniem "streaming" z Terminala Skrypt .bashrc wygląda tak: Skrypt Oczywiście za "iksy" mam wstawiony swój klucz Twitch.TV Problem polega na tym, że jeśli Streamuję na Twitch.TV, to nie mogę oglądać obrazu lokalnie w XawTV i vice versa, po za tym muszę najpierw przestawić sobie za każdym razem tryb na PAL-60 lub NTSC w XawTV by Streamować już poprawnie, ale to jest mniejszy priorytet problemu. Moje pytanie czy da się coś zrobić w tej sprawie by mieć obraz lokalnie (ewentualnie z dźwiękiem) oraz Streamować obraz z dźwiękiem na Twitch.TV jednocześnie? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi