skullman Napisano Listopad 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2013 Witam, jako że w świecie Fedory bywam okazyjnie to czasami z pozoru prosta rzecz może przyprawić o nerwicę. Świeżo zainstalowany system na dekstopie, wifi działało no ale zrobiłem aktualizację systemu i przestało działać. Znaczy manager sieci w Gnome widzi moją sieć, widzi, że jest zabezpieczona ale ciągle prosi o hasło. Sprawdzałem je chyba z 50 razy czy jest poprawnie wpisane. Usunąłem zabezpieczenia na routerze i bez hasła też się nie połączyło. Próbowałem jeszcze WPS również bez rezultatu. Ktoś już się spotkał z takim problemem?? Moja karta WiFi: 02:00.0 Network controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8188CE 802.11b/g/n WiFi Adapter (rev 01) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Listopad 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2013 Fachowcem nie jestem. Może spróbuj wystartować z jądrem sprzed aktualizacji kiedy jeszcze WiFi działało ? Może to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullman Napisano Listopad 13, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2013 Fachowcem nie jestem. Może spróbuj wystartować z jądrem sprzed aktualizacji kiedy jeszcze WiFi działało ? Może to coś pomoże. No tak, w init 3 daje radę ale X-ów nie mogę poprawnie uruchomić pomimo zainstalowania sterowników kmod catalyst dla starszej wersji kernela. Ot czarny ekran i nie mogę tego zrzucić do konsoli bo przestaje reagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi