Gość Napisano Listopad 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2013 Witam mam taki problem po zainstalowaniu Fedory chcę powiązać moje konto gmail z kontami online w niej i jak dodaję konto Google prosi mnie o login i hasło i wszystko jest ok gdyby nie to że mam włączoną weryfikację dwuetapową i za chwilę prosi o podanie kodu klikam dalej i za chwilę jest info że dane uwierzytelniania wygasły Druga strona Uruchamiam empathy dodaję konto info że: uwierzytelnianie się nie powiodło wybieram modyfikuj ustawienia połączenia a tam info że dane uwierzytelniające wygasły i w ustawieniach konta online znów się loguję login hasło i kod z telefonu wygenerowany przez aplikacje google authenticator i tak w kółko dane uwierzytelniające wygasły ..... Co należy zrobić bo mi ręce opadają a weryfikacja dwuetapowa chcę aby została. W empathy udało mi się za pomocą hasła dla aplikacji wygenerowanego przez google w ustawieniach bezpieczenstwa ale ten sposób nie działa na np konta online gdzie można przeglądać pocztę i kontakty bo jak wklejam kod z google to wyswietla że to ma być hasło do konta a nie kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi