fracasse Napisano Listopad 17, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2013 Witam. W domu pojawił się nowy komputer, więc stary został zwolniony i mogę na nim zainstalować co chcę, a chciałbym F19. Ponieważ komputer nie ma DVD - przynajmniej sprawnego, a BIOS w wersji którą posiadam nie zauważa podczas startu USB, pozostała mi instalka z CD + uzupełnenie z internetu odpowiedniej ilości pakietów podczas instalacji. Komputer jest czysty i ma na nim być tylko Fedora. Załączam komputer, do napędu wkładam płytkę z instalką która się uruchamia. Po konfiguracji - hasło, klawiatura, partycjonowanie dysku, itd. - zaczyna się instalacja pakietów która zatrzymuje się na cytuję "Instalowanie Libreoffice-core.i686 (917/1261)". Zauważam iż twardy dysk działa - lampka wskazujaca jego pracę jest zapalona, czyli zakładam, że działa . Taki stan trwa kilka godzin. Co tu jest nie tak jak być powinno? Czy może jest inny sposób na instalkę Fedory? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fracasse Napisano Listopad 17, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2013 Sprawa nie jest już aktualna - przynajmniej jeśli chodzi o F19 - muszę znależć starszą wersję, komputer jest za słaby. Dzięki. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi