Lukigostek Napisano Listopad 18, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2013 Witam, jako świeżak na fedorze utknąłem w kropce. Zainstalowałem najnowszą dystrybucje fedory, wszystko śmiga jak trzeba natomiast na facebooku nie mam niektórych obrazków. Raz załadują się tamte a te nie innym razem na odwrót, totalna losowość. Dzieje się to zarówno na firefoxie jak i chromie, ale tylko na moim domowym internecie z korbanku. Na uczelni wszystko smiga normalnie. Dodatkowo w domu na tym samym internecie z korbanku pod windowsem wszystko działa. Google nie zna odpowiedzi. Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Listopad 18, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2013 Wiesz co miałem podobnie tylko za cholere nie moge sobie dokladnie przypomniec co zrobillem - tez polowa obrazkow sie nie wyswietlala i ogolnie cuda na fejsie - ja chyba zrobilem pelne wyczyszczenie pamieci podrecznej przegladarek - albo nawet skasowalem caly profil z katalogu /home/mm/.config/google-chrome - usun caly katalog default i odpal przegladarke na nowo - ale na starcie wyczysc cala pamiec zapisana przez przegladarki a jak nie to wtedy usun ten katalog - mysle ze pomoże daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukigostek Napisano Listopad 20, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2013 Wyczyszczenie danych nic nie dało, a nie potrafie znaleźć tego katalogu bo w home nie mam mm. Wyszukiwanie tez nie znajduje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukigostek Napisano Listopad 20, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2013 Znalazlem katalog google-chrome. Znajdowal sie gdzie indziej niz napisales ale po usunieciu go z konsoli za pomoca roota nic sie nie zmienilo. Dostaje powoli szału, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukigostek Napisano Listopad 21, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2013 Problem leżał w DNSach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi