zmarekz Napisano Styczeń 8, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2014 Witam Temat kiedyś stwarzał problem (widać to po archiwum nawet tego forum) dziś wydaje się, że wszystko juz powinno działać. Nietety tylko powinno. Chodzi mi o klawiaturę numeryczną. Po włączeniu systemu (Fedora 20) aby klawiatura numeryczna zadziałała muszę najpierwe ja wyłączyć a później włączyć (dwukrotne naciśnięcie kawisza NumLock) i wtedy wszystko jest ok. W przeciwnym wypadku nie chce dzialać. Czy miał ktoś podobny problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Styczeń 8, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2014 Witam Temat kiedyś stwarzał problem (widać to po archiwum nawet tego forum) dziś wydaje się, że wszystko juz powinno działać. Nietety tylko powinno. Chodzi mi o klawiaturę numeryczną. Po włączeniu systemu (Fedora 20) aby klawiatura numeryczna zadziałała muszę najpierwe ja wyłączyć a później włączyć (dwukrotne naciśnięcie kawisza NumLock) i wtedy wszystko jest ok. W przeciwnym wypadku nie chce dzialać. Czy miał ktoś podobny problem ? numlockx on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Styczeń 13, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2014 numlockx on Dzięki Co prawda pomogło dopiero jak wpisałem to polecenie do autostartu wraz z systemem. Pozdrawiam A po kolejnym restarcie znów lipa. Musze kliknąć dwa razy NumLock abym mógł wpisywać cyfry z kklawiatury numerycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi