Nevethir Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 mam problem z aMule. Zainstalowalem paczke z rpm.phone.net dla FC3 i gdy uruchamiam mula to pokazuje sie tylko znaczek pod kursorem czekam kilka sekund i nic sie nie dzieje, pozniej samo sie wylacza, a po mulu ani sladu.. (mam FC3 z KDE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horeb Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 a czy jest to wersja stabilna? zresztą - zainstaluj sobie xMule - jest dla mnie o wiele lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevethir Napisano Grudzień 4, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 z xMule mam chyba to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Ja mam ten sam problem w FC3 xmule i opera to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Uruchomcie aMule z konsoli wtedy pokarze wam sie co jest nie tak, pozatym aMule wymaa do odpalenia wxBase i wxGTK oraz jeszcze kilka innych bibiotek sporawdzcie je czy je macie w systemie, jeżeli nie to przeczytajcie dokumentacje znajdującą sie na stronie, lub napiszcie na forum co za błąd wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi