Woytas Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 Nidawno postanowiłem zamienić Mandrake 10.0 na Red Hata 9. Wszystko szło pięknie, aż w reszcie nadszedł moment na który czekałem - pierwsze uruchomienie Red Hata! A tu nic! Podczas bootowania pojawia sie błąd (coś w stylu Kernel Panic: Attempted to kill ........... ;-), no i system "wisi". Jeżeli ktoś z czyatjących ten text wie jaka może być przyczyna takiego błędu, i czy błąd ten pojawiać będzie mi sie po instalacji systemu Fedora Core 3 proszę o nastychmiastową pomoc! Z góry dziękuję! Pozdrowienia 4 All ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gchmiel Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 podaj co pisało przed wyświetleniem komunikatu Kernel Panic bo tam pewnie jest napisane co jest powodem paniki kernela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 RedHat to stara wersja fedory wiec polecam ci fedore nie wiem jak w redhat bo nie mialem ale w fedorze grub ponoc sie moze mieszac z innymi bootami i sa bledy wywal booty i zainstaluj gruba ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi