twojpan Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 Obwecnie posiadam dysk twardy maxtor 3.2GB. Czy była by różnica w wydajnosci (nie chodzi o miejsce na dysku, tylko o odczyt/zapis), jeżeli bym kupił jakiś dysk np. WD Caviar 26400 6,4 GB i na nim zainstalował (_linuxa_ → Linuksa) ORT (komp pracuje jako serwer gry)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 Obwecnie posiadam dysk twardy maxtor 3.2GB. Czy była by różnica w wydajnosci (nie chodzi o miejsce na dysku, tylko o odczyt/zapis), jeżeli bym kupił jakiś dysk np. WD Caviar 26400 6,4 GB i na nim zainstalował (_linuxa_ → Linuksa) ORT (komp pracuje jako serwer gry)? a czy nie lepiej na necie www.google.pl sprawdzić parametry dysków i porównać ich możliwości. DMA, PIO MODE, Cache. itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojpan Napisano Grudzień 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 nie mogę znaleźć informacji o WD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2004 To chyba jakos zle szukasz: http://www.google.pl/search?q=WD+Caviar+26...:en-US:official Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojpan Napisano Grudzień 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 to i ja wpisałem tylko pokaż mi choć jedną stronę, na której jest opis dysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Grudzień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 to i ja wpisałem tylko pokaż mi choć jedną stronę, na której jest opis dysku... http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/ph...yIDI2NDAw&p_li= to odemnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojpan Napisano Grudzień 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi