zwirk Napisano Grudzień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 Nie mam pomyslu w jakimformacie wyexportowac kalendarz, maile i kontakty z MS Outlooka do Evolution. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Grudzień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 nie wiem jak jest z evolution, ale w programie kmail z pakietu kontact jest opcja importu wiadomości z outlocka (zakłaeka "narzędzia"). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 W menu Plik masz opcje Zaimportuj. To powinno Ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Evolution ma POMOC w ktorej jest to opisane step by step "Pomoc-Zawartość-Migrating Local Outlook Mail Folders" i chyba to przesada aby tak od razu zgłaszać problem (tyle że to po ang) Podpowiedź: można użyć Thunderbirda pod Windows jako pośrednika (w pomocy jest mowa o mozilla mail itp). Jezeli jakieś problemy z angielskim albo jakimś detalem to daj znać - postaram sie pomóc - ja mam całą pocztę i adresy z Outlloka w Evolution i nie było problemów. pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi