tomcio15 Napisano Grudzień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 Czy jest jakiś emulator API Linuksa dla Windowsa:? Mam na myśli coś a'la WINE. Nie ratują mnie programu typu VMware czy Virtual PC. Idąc dalej chce pod Windowsem odpalić Scribusa, który to korzysta z KDE. Jest akie coś jak Cygwin, ktoś coś o tym wie:? Jak to ugryźć, bo podobno dziekiu temu można odpalić Scribusa pod Windowsem:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Powinieneś też uczciwie napisać: nie chce mi się tego szukać fajnie by było jak by ktoś za mnie to zrobił nie wiem co to google Mam nadzieję, że przeprosisz za klasyczne buractwo jakiego się dopuściłeś. Oto link dla Ciebie - odpowiedzi masz jak wół (ustawione na wyszukiwanie w języku ang. pl.): wynik z google.pl scribus+windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Grudzień 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Hmmm... szukałem, ale ja ciągle nie wiem co ja musze mieć i jak zainstalować tego scribusa i cygwina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Myszek Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Z tego co wiem, to jest duży problem z uruchamianiem Scribusa pod Win'dą. Jeśli chcesz pracować ze Scribusem, to zostaje Ci Linux, jeśli musi być Win'da to proponuję Adobe InDesign. Ja osobiście poszedłem w drugą stronę od InDesigna do Scribusa i niemiałem za dużo problemów z przestawieniem się. Mr Myszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi