dzarek1 Napisano Grudzień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2004 jak pozbyc sie tego kwadracika (pokazany nizej) ???? gdy panel nie jest przezroczysty wszystko jest ok, to znaczy nie ma go.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Ten kwadracik jest tylko w tym miejscu? U mnie jest podobnie (Gnome), ale to jest spowodowane zapewne tym, ze znika tylko jakby "czesc glowna" panelu, a "tlo" dla niektorych elementow zostaje. Pewnie da sie tego jakos pozbyc przez pogrzebanie w jakis plikach, ale ja nie wiem jak to sie powinno zrobic. Znalazlem jednak pewne obejscie problemu Usun ta ikonke i dodaj aktywator do regulacji glosnosci recznie do menu. Dzieki temu nie powinienes miec tego tla. Nie jestem jednak pewien, czy to pomoze, bo widze ze u Ciebie ten "kwadracik" jest pod ikona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzarek1 Napisano Grudzień 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 to ze on jest na dole to mozna zmienic, wiec to nie jest jakas regula. z tego co zauwarzylem to w tym kwadraciki pojawiaja sie klucze gdy wchodze w ustawiania wymagajace haska roota. najprosciej bylo by mi usunac cala tacke systemowa i po problemie, ale znowu strace dojscie do kadu :/ dziwi mnie tylko to ze calkowicie znika przy wylaczonej przezroczystosci... no i klikajac na ten kwadracik prawym klawiszem myszy nie dostaje zadnych obcji, czyli tak jak by go nie bylo...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 ...dziwi mnie tylko to ze calkowicie znika przy wylaczonej przezroczystosci... ... A jesteś pewien, że on całkowicie znika?. Wg mnie on jest, tylko może być niewidoczny - kwestia kolorów. W układzie ikon w jednym rzędzie możesz to stwierdzić po rozmiarze tacki. To miejsce zawsze czeka na kluczyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 ten dziwny kwadracik zamienia sie u mnie w ikonke z dwoma kluczami jak uruchomie Synapic'a moze to w czyms komus pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 jak pozbyc sie tego kwadracika (pokazany nizej) ???? Ubij proces pam-panel-icon. Proponowałbym zgłosić ten błąd na Bugzillę (ja ostatnio jestem zabiegany i nie mam czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi