redspider Napisano Grudzień 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 Witam serdecznie doświadczonych kolegów i koleżanki . Zwracam się z prośbą o pomoc, ponieważ od wczoraj używam Fedory 20 jak można się domyślić lajk ze mnie totalny. Problem polega na tym , że nie wiem (nie znam) jaką komędę wpisać aby uaktualnić OpenGL który woła ciągły update przy włączeniu Steama. Moja karta graficzna to Geforce 760 sterowniki są zainstalowane , jak zrobić ten update?? poda mi ktoś komendę? stronę gdzie mogę w przyszłości skorzystać z informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Grudzień 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 Jeśli dobrze pamiętam, to problem taki objawiał się przy systemie 64 bitowym. Steam wymaga 32 bitowych pakietów/sterowników, ale o które dokładnie chodzi to nie pamiętam. Jest wątek steama w dziale gier i ktoś o tym wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Grudzień 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 Nawet znalazłem, o ile to właśnie jest Twoim problemem yum install libpng.i686 libpng-compat.i686 gtk2.i686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 po zainstalowaniu mam komunikat: Pakiet gtk2-2.24.24-2.fc20.i686 jest już zainstalowany w najnowszej wersjiNie ma niczego do zrobienia ale problemu to nie rozwiązuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Grudzień 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ale woła i sie odpala czy nie działa nic. Podaj całe info co ci sie wyswietla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 problem rozwiązałem sam. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ale woła i sie odpala czy nie działa nic. Podaj całe info co ci sie wyswietla Odpala, wywalało informację , że nie mam zainstalowanego OpenGL steam się odpalał drugi błąd do uruchomienia gry nie dochodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Grudzień 17, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2014 problem rozwiązałem sam. pozdrawiam Czy podzieliłbyś się rozwiązaniem dla potomnych? I czy to był Steam odpalany pod Wine, czy natywny? Osobiście miewałem takie komplikacje, ale odpalając Steam pod Wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2015 Czy podzieliłbyś się rozwiązaniem dla potomnych? I czy to był Steam odpalany pod Wine, czy natywny? Osobiście miewałem takie komplikacje, ale odpalając Steam pod Wine Zwykły czysty steam pod linuxa bez żadnego WINE i innych symulatorów steam chodzi bez zarzutów ja poszukałem w ten sposób: yum search steam później komenda yum install i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi