czarek Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Witam Czesto na Waszych pulpitach widze na pasku chmurki pogodowe, temperature, a czasem zuzycie procersora. Jaki soft to podaje, bo jest to fajne moc odczytywac prognozy na wlasnym linie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 jest pare programów do kde superkaramba , do gnome gdesklets i jeszcze jest fajny i prosty torsmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek Napisano Grudzień 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 dzieki wielkie, jak mam nazwy - to reszta juz do wygooglania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Polecam gkrellm. Nie musisz za nim googlowac, wystarczy yum install gkrellm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Witam Czesto na Waszych pulpitach widze na pasku chmurki pogodowe, temperature, a czasem zuzycie procersora. Jaki soft to podaje, bo jest to fajne moc odczytywac prognozy na wlasnym linie? ostatnio zacząłem uzywac firefoxa 1, zainstalowalem dodatkowy plugin do pokazywania pogody na statusbarze przegladarki dla mojego miasta.. pogode aktualna, za pare godzin, oraz prognoze na kilka dni naprzod.. hehe, fajnie i bezproblemowo to dziala. warto zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi