komp2015 Napisano Kwiecień 30, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Dzień dobry Posiadam fedora 21 mate compiz x86 (32 bity) Zainstalowałem intel-linux-graphics-installer-1.0.8-21.intel20144.i686.rpm W programie intel-linux-graphics-installer test przeszedł pozytywnie Gdy naciskam install wyskakuje błąd GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.freedesktop.PackageKit was not provided by any .service files nie wiem co mam zrobić posiadam laptop Asus N73SV intel hd graphics 3000 proszę o pomoc dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Maj 1, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2015 Zainstaluj gnome a nie jakieś mate może doinstaluj " gnome-packagekit-installer" ale nie wiem czy to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komp2015 Napisano Maj 26, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2015 Dziękuje za odpowiedź Na fedora 21 mate compiz x86 (32 bity) dobrze mi się pracuje i menu jest uporządkowane. a GNOME to dla mnie za nowoczesne i zbytnio skomplikowane menu. Zeby coś znaleźć w menu to trzeba szukać, a tak fedora 21 mate compiz x86 (32 bity) mam menu uporządkowane i wiem, gdzie co jest. a odnośnie tematu nie zainstalowałem małego pliku lib i teraz wszystko działa jak należy. Co to za plik tego nie wiem bo po kolei instalowałem jakieś lib i po uruchomierniu programu program install Graphic zaczą instalować sterowniki. Jak bedę robił nowy system to sprawdzę i dam znać jakby ktoś był ciekawy. Dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi