shrek999 Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 kolejne pytanko do naszego kochanego forum... czy m odtwarzac myze?????? :shock: na w$ mialem iTunes'a a tu d*pa jest w wydaniu w$ i mac aktualne mecze xmms'a ale za bardzo mi przypomina winampa 2.xxx z ktorym daaaaaaaaaawno temu sie pogryzłem :lammer: i co jest fajne praktyczne itp itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Niektorzy przedkładają AmaroK nad xmms-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Mnie najbardziej do gustu przypadl AmaroK, w obsludze latwy, a ma duzo fajnych funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Kaffeine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi