shrek999 Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 jak w temacie... czym ripowac muzyke do mp3pro i przekonwertowywac ja??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 Witam!! Do ogg mozna Grip i do mp3 chyba tez!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 <ot> Ogg rulez ;-) </ot> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shrek999 Napisano Grudzień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 sopko moze ogg jest cool ale ja potrzebuje miec mp3pro bo mam philips'a exp 431 (na 8 cm plytki) i boomboxa tomphsona na mp3 i jesli mi znajdziesz ze te uzadzenia obsluguja ogg to wszystko przekonweruje.. (mam tylko 21GB muzyki ) ps. 3 minutowy track w mp3 w 128kbs zajmuje ssrednio 3 mb a ten sam w mp3pro w 64kbs zajmuje ok 1mb albo i mniej... a jakoscia dzwieku sie nie roznia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 mam philips'a exp 431 (na 8 cm plytki) i boomboxa tomphsona na mp3 Eee, w takim wypadku to już za późno :/ Trzeba było szukać urządzenie z obsługą Ogg :mellow: i jesli mi znajdziesz ze te uzadzenia obsluguja ogg to wszystko przekonweruje.. (mam tylko 21GB muzyki ) Nie opłaca sie przekonwertowywać z mp3 do ogg, bo te dwa formaty kompresji używają innych danych do kompresji, przez co jest potem znaczna strata jakości. Najlepiej robić to z oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi