question00 Napisano Sierpień 31, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2015 Cześć. Zainstalowałem własnie najnowszą wersję Fedory. Niestety mam taki problem, że po ok 5 min od włączenia, załącza się wentylator procesora i pracuje non stop, gdzieś tak na 50% swojej mocy. Laptop znajduje się w spoczynku, a zużycie procesora to ok 3-4%, a jednak coś jest nie tak :-/ Gdzie szukać problemu ? Co musiałbym zmienić ? Mój sprzęt to intel i5 5200U, grafika zintegrowana intelowska. (toshiba z30-B ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Wrzesień 3, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2015 uaktualnij bios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
question00 Napisano Wrzesień 8, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2015 niestety nadal nie działa :-/ sprawdziłem inną dystrybucję (Mint'a), tam też jest ten problem. No nic wygląda na to, że coś nie tak jest ze sterownikami i trzeba będzie zostać przy Windowsie :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi