damiano Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Jak powyżej problem po zainstalowaniu fedory Co z tym się da zrobić? system istnieje jako drugi po windzie, ma ostatnie 20gb i podczas już instalacji zgłasza problem sektorem rozruchowym. wcześniej tego problemu nie było, ale dysk był mały. prosze o podpowiedź. [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 he he wlasnie przydazylo mi sie wczoraj to samo, kiedy instalowalem fedorke na nowym dysku. Sprawa jest prosta, bios nie wykrywa dysku o takim rozmiarze. Mam dysk 160 GB i mi wykrywa do ok. 130. Zatem jedynym rozwiazaniem jakie w tym momencie znam to zainstalowanie partycjii dla BOOT ponizej sektora 130 GB w moim przypadku, nie wiem jak twoj bios odczytuje twoj dysk. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiano Napisano Grudzień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 umnie zarówno bios jak i linux widzi 200gb za to winda ma przy instalce problem bo tylko 130 Niech ktoś pomoże z tym się uporać, polubiłem fedorke i nie chciałbym się przesiadać już na slackware z powrotem, myślę że on da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 to zrob sobie mala partycje 100 mb na /boot ponizej 130 gb i po sprawie , u mnie juz smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi