Gość Napisano Marzec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2004 MySQL zainstalowany, lecz nie wiem jak włączyć mysqld Jakiś pomysł? Instalowane z paczuszki dla Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2004 nieaktualne poradziłem sobie - można usnąć /etc/init.d/mysqld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 Hehs a może ktoś wie jak sprawić, by mySQL uruchamiał się po httpd? bo wcześniej to mi wywala błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grucha Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 Jak uruchmiasz fedore z Xami to on odpala to z /etc/rd5.d/ Skrypty startowe są nazywane S??* W miejscu ?? są 2 cyfry. Im mniejsza tym program jest uruchamiany wcześniej. Tak naprawde to strzelam . Może tak wcale nie być. Ale jeżlei tak jest to wysrarczy cyferki oppowiednzio pozmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi