vain Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 instaluje realplayera, wszystko ok, potem jak chce go uruchomic to uruchamia sie (przynajmniej takie sprawia wrazenie) i pochwili ... nic... ktos ma pojecie o co chodzi ?? a i jeszcze apropo flashplayera, nie mam glosu podczas odtwarzania animacji, jak to poprawic? dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 Spróbuj go uruchomić z konsoli i wklej to, co wyskoczy. PS. Chcesz go, aby odtwarzał filmy w rmvb? Jeśli tak, to na forum był link do kodeków do m. in. mplayera. Do tego ten real nie odtwarza napisów i (_wogóle_ → w ogóle) ORT jest jakiś inny Mam piękny slide-show w nim a i jeszcze apropo flashplayera, nie mam glosu podczas odtwarzania animacji, jak to poprawic? A inne dzwięki w systemie działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vain Napisano Grudzień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 wlasnie robilem tak, zeby zobaczyc jaki blad wyskakuje, a tu nic, zadnego komunikatu.... jest dzwiek w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 To moze sprobuj wpisac: komenda $> pliczek_logow To oznacza przekierowanie..czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vain Napisano Grudzień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 btw. na GNOME dziala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 a i jeszcze apropo flashplayera, nie mam glosu podczas odtwarzania animacji, jak to poprawic? Prawdopodobnie serwer dźwięku blokuje Ci /dev/dsp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi