rfk Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Witam, Mam takie dwa dziwne problemy z programami p2p: - lMule - mimo odinstalowania i ponownego zainstalowania - przy starcie mam naruszenie ochrony pamieci. Nic nie pomaga, program sie nie uruchamia. Co mozna z tym zrobic? - dcqui-qt - po zainstalowaniu odpala sie poprawnie, ustawiam to, co trzeba, nazwe usera, tryb polaczenia, etc. Zapisuje ustawienia. Program prosi o ponowne uruchomienie. I tu zaczynaja sie problemy: uruchamia sie w jakiejsc dziwnej formie i nie pamieta ustawien robionbych 5 sekund temu. Odinstalowanie i ponowna instalacja nie pomagaja. czy macie jakis pomysl? a moze polecacie jakis jeszcze inny soft? Z gory bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi, pozdrawiam, rfk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Moge jedynie pomoc w zawiazku z oslem, proponuje zainstalowac aMule dla FC3 (oczywiscie o ile ja uzywasz), dziala bez problemu i nie wywouje naruszenia pamieci, natomiast jezeli chcesz uruchomic progam ktory wykonuje naruszenie ochorny pamieci uzyj tego polecenie: touch /var/lib/misc/prelink.force && /etc/cron.daily/prelink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi