Foox15 Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Mam Fedore core 3 i chciałbym upodbnic ja do Windows Xp (nie pytajcie dla czego). Prosze was o wskazuwki jak to zrobić, jaki motyw, ikny zassać lub jakie środowisko pobrać. Musi byc po PL. Używam KDE, Gnome, ale moge pobrac inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Mam Fedore core 3 i chciałbym upodbnic ja do Windows Xp (nie pytajcie dla czego). Prosze was o wskazuwki jak to zrobić, jaki motyw, ikny zassać lub jakie środowisko pobrać. Musi byc po PL. Używam KDE, Gnome, ale moge pobrac inne. Może VMWare byłoby dla ciebie dobre? Buhaaaaaaahaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 ja bym chcail xp upodobnic do mojego kde, ale niestety chyba sie nie da i jak musze i pracuje pod xp to wszystko mam takei brzydkie.... P.S. jak chcesz na odwrot to musisz sie pobawic, gdzies widzialem styl Redmond XP, poszukaj na kde-look.org, kolory w centrum sterowania, a ikonki to przegrajs sobie z windy, ekran logowania tez znajdziesz, www.kde-look.org kłopot możesz miec ze slawnym bluescreenem windowsa, bo nie wiem jak zrobic zeby mi sie linux zawiesil i wywalil taki ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foox15 Napisano Grudzień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 jkłopot możesz miec ze slawnym bluescreenem windowsa, bo nie wiem jak zrobic zeby mi sie linux zawiesil i wywalil taki ekran Tego to akurat nie che mieć, bo chodzi mi, że motyw standardow Fedory mi isię nie poba, a winows style musze mieć, bo jak kto przylezie to nie bedzi wiedzał jak to obsługiwacć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Tego to akurat nie che mieć, bo chodzi mi, że motyw standardow Fedory mi isię nie poba, a winows style musze mieć, bo jak kto przylezie to nie bedzi wiedzał jak to obsługiwacć. ??? jak moja mama nauczyla sie korzystac z mojego kompa gdzie jest linux i nauczyla sie go obslugiwac (od razu znalazla pasjansa) to widac ze nie jest to trudne a styl windowsa jest brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżolo Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 najbardziej podobny wygląd do XP ma środowisko XPDE: http://www.xpde.com/ Nie wiem czy o to chodziło ale moze pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foox15 Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Dzięki o to mi chodziło. Mi też się styl Windy nie podoba, ale to nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 Ja tylko nie wiem po co upodabniac winde do (_linuxa_ → Linuksa) ORT, zreszta nawet jak bedziesz mial podobne ikonmki to nie zmieni faktu ze to linux i tylko linux, wiec jak mama bedzie chciala zainstalwoac sobie "kłejka" to niestety ale standardowa procedura: dalej, dalej, dalej, koniec nie zadziala wiec nie wiem jaki tu sens taki zabieg, a co do wygladu to nie wiem co ci sie nei podoba, ale sa gusta i gusciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi