emeres Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Witam. Pociągnołem z download.fedora.redhat.com FC3. Wypaliłem na płytki, odpalam ale instalator nie startuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Sprawdziłeś md5sum przed wypaleniem? Bo rozumiem, że nie zapomniałeś uaktywnić start z CD w BIOS-ie - sorry, ale zdarza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeres Napisano Grudzień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Sprawdziłeś md5sum przed wypaleniem? Nie. (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT, wypaliłem i ogień. O co chodzi z tym md5sum? Poszukam na forum, ale był bym wdzięczny za odpowiedź. //edit - Czy problemem jest, że (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT obrazy z katalogu x86_64? //edit - Chyba już sobie odpowiedziałem na pytanie... ale proszę niech ktoś przytaknie to dla 64bitowych procków? Czy na Celeronku powinno ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 No i mamy rozwiazanie To jest wlasnie problem Miales sciagnac dla i386 - to inna architektura. A za pomoca md5sum mozesz sprawdzic, czy wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeres Napisano Grudzień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 O maj gad.. przesiedziałem w pracy pół dnia żeby zasysnąć... leciałem do domu jak głupi żeby odpalić ... :shock: //edit - ale to nawet by nie bootowało płyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Ja sie nigdy nie pomylilem, ale widocznie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 //edit - ale to nawet by nie bootowało płyty? przy bootowaniu z plyty cd uruchamia sie program instalacyjny... najwyrazniejj ten prog wykorzystuje rozkazy specyficzne dla arch x86_64... wiec pewnie mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi