Gość Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 Heja, Qrcze, juz ladne pare godzin mecze sie i googlam w poszukiwaniu odpowiednich paczek, aby byly kompitabilne z przegladarka Mozilla & Opera, ale jak narazie nic nie znalazlem. Zainstalowalem FlashPlugina RPM i wszystko dziabalo (w mozilli & konquerorze), ale zato w Operze NIE. Gdy uruchamialem Opere w Terminalu, ukazal mi sie blad, ze ponoć brakuje jakiegos pliku libex2.so cos tam takiego I w tym momencie moje umiejetnosci sie koncza . Zapodajcie mi jakies linki, wersje Flasha jak i Javy, ktora bankowo (100%) kminiły by Mozille & Opere. Jezeli chodzi o (_linuxa_ → Linuksa) ORT, >> to ja jestem <lama> - zielony. Z gory dzieki za wszelka Pomoc. Hackerzy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 mozillapl.org/projekty/Wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 W czasie instalacji plugina musisz pokazac katalog opery, albo przekopij plugina z mozilli do katalogu /opera/plugin. Jezeli to nie pomoze instaluj ze zródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi