Skocz do zawartości

Blender !

Zayl

Rekomendowane odpowiedzi

Troszke ja. Bo sie bawie blenderem. Pozatym mam dość dużo kolegów którzy sie na blenderze naprawde znają. Także mam u kogo zasięgnąc rady...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Także czekam na pytania :D

Co do książek to (_niewiem_ → nie wiem) ORT... nigdy z takowych nie korzystałem... moge Ci polecić jedynie zestaw świetnych tutoriali z blenderowni.

Tutorial jest dość dobrze napisany. (raczej tutoriale :D) Jakbyś miał jakiś problem to pisz. Polecam zacząć od tutka grzyba. Taki kubek, a może filiżanka, łyżeczka i malutki kieliszek :]

Tutoriale !!

No ładna strona..... tylko że nie widze nic o blenderku :] Tylko Maya, 3d max itp...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:47 Właśnie zacząłem renderować kielich na blacie stołu... lipna praca, ale na początek robutki nienajgorsza :D

Komp sie powiesil podczas renderowania .... bosko <_<

• 2 weeks later...

Tak sobie przegladalem strone Blendera i ich galerie...i niektore prace sa na takim samym poziomie jak te z programow komercialnych:) Potwierdza sie regula ze nie liczy sie soft tylko user...ale interfejs to ten programik ma zabojczy...takze na jakis czas odstawie go na dalszy plan:P

POZDRAWIAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...