Zayl Napisano Grudzień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 Wpisujcie tutaj wszystko co chcecie wiedzieć na temat Blendera. W końcu to też program Open Source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 Ja jestem jedną z osób, które chciałyby wiedzieć wszysko o Blenderze. Oczywiście nie umiem w nim zrobić nic. Kto będzie odpowiadał na te pytania, które mamy zadawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Grudzień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 Troszke ja. Bo sie bawie blenderem. Pozatym mam dość dużo kolegów którzy sie na blenderze naprawde znają. Także mam u kogo zasięgnąc rady... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Także czekam na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 OK, wgrałem już blender'a. Jak zacząć? Polecasz jakiś kurs, książkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Grudzień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 Co do książek to (_niewiem_ → nie wiem) ORT... nigdy z takowych nie korzystałem... moge Ci polecić jedynie zestaw świetnych tutoriali z blenderowni. Tutorial jest dość dobrze napisany. (raczej tutoriale ) Jakbyś miał jakiś problem to pisz. Polecam zacząć od tutka grzyba. Taki kubek, a może filiżanka, łyżeczka i malutki kieliszek :] Tutoriale !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Grudzień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 www.forum3d.kom-net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Grudzień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2004 No ładna strona..... tylko że nie widze nic o blenderku :] Tylko Maya, 3d max itp... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 17:47 Właśnie zacząłem renderować kielich na blacie stołu... lipna praca, ale na początek robutki nienajgorsza Komp sie powiesil podczas renderowania .... bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 Ja prosze o opsi co to dokładnie jest narazie wiem tylko że program go grafiki 3d na czym polega praca w nim i tworzenie 3d jest to do gier, pokazów, , tylko grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W blenderze sie robi głównie grafike 3D i gry (ale to już żadziej) Można robić też animacje. Pozatym sprecyzuj co chcesz wiedziec bo tak o wszyskiem to polecam strone blendera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 Tak sobie przegladalem strone Blendera i ich galerie...i niektore prace sa na takim samym poziomie jak te z programow komercialnych:) Potwierdza sie regula ze nie liczy sie soft tylko user...ale interfejs to ten programik ma zabojczy...takze na jakis czas odstawie go na dalszy plan:P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zayl Napisano Styczeń 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Ja osobiście do blenderka się przystawiałem.... eee.... koło 5 razy W końcu się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi