@ndrzeyeq Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 Wiem, że zapewne ten post zupełnie nie ma nic wspólnego z tym działem- ale chciałem Wam- wszystkim Ludziom udzielającym się na forum powiedzieć to: Fedorą zainteresowałem się zupełnie przez przypadek- właśnie wszedłwszy na stronę projektu. Ściągnąłem płytki- zainstalowałem i... Moich windowsowych partycji nie widać. Dźwięku mp3 nie ma! Po krótkim czasie wściekłem się, zainstalowałem Suse i... wszedłem na stronę forum Ferody. I dowiedziałem się jak rozwiązać problemy które wydawały się być nie do pokonania. System zainstalowałem jeszcze raz, zadziałałem wg wskazówek i... Partycje są, dźwięk w xmms jest- tzn moje kochane mp3 doprowadzają sąsiadkę do zawału swoim łomotem :D i wszystko jest super! Nawet sterownik nvidii udało mi się zainstalować! A jestem zupełnie "zielony" w linuksie, pakietach rpm i tym wszystkim Sedno mojego postu- baaardzo dzięĸuję! Za posty, za pomoc, za Wasze umiejętności! Jednak to prawda że trzeba porządnie przejrzeć fora nim się człowiek podda Teraz cieszę się moją Fedorką3 i jestem baaaaaaaaardzo happy! Dzięki Kochani! ':lammer:' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 Sedno mojego postu- baaardzo dzię?uję! nie ma za co. 12.50 +VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 rpm instalujesz bardzo prosto w terminalu wchodzisz do folderu w krotym instalka i : rpm -ivh nazwa - instalacja rpm -e nazwa usuwanie jak wpiszesz rpm --help będziesz miał reszte komend Dla mnie to tesz była by fajna dystrybucja gdyby nie była tak pożerało zasobów mego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi