Gość Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 siemka, wlasnie niedawno skonczylem moje bardzo ciezkie zmagania z linuxem i po 1,5 godzinie udalo mi sie zainstalowac flasha do mozili i konquerora. probowalem zainstalowac se flasha do opery ale cos mi nie wychodzi gdy odpalilem opere pod Terminalem caly czas wyskakuje mi blad! o taki: /usr/lib/opera/plugins/operamotifwrapper: error while loading shared libraries: libXm.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory eh, niby wszystko mam zainstalowane a jednak.. cos nie gra. dowiazana mam pociagniete poprawnie?. czy mozecie mi wyjasnic o co w tym biega? prosze o pomoc dziekuje z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek30 Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 instalowałes ze zródeł czy z rpm sciągnij zródła ze strony macromedia i w czasie instalacji pokazujesz katalogi z przeglądarkami . Wszystko dział wtedy OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi