remek Napisano Grudzień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 USB, Pendrife i Neostrada mi nie dziala. Pomozcie mi prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Grudzień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 Podaj łaskawie chociaż wersje systemu FC3, FC2, inne? Daj szansę i skonkretyzuj pytanie to na pewno da sie coś zrobić - posty o w/w tematach sa na tym forum..., pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek Napisano Grudzień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 Linux Fedora Core II Duron 900 Nvidia II 256 RAM Przepraszam ale Pendrive jak wkladam to mi nic nie pisze ze go wykrylo i nie moge nic skopiowac i z tego tez powodu Neostrada mi nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_bigos Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 nie piszesz jak montowałeś pendrive, linux widzi je jako dyski scsi, czyli: mount /dev/sdaX ... może tu był problem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 nie piszesz jak montowałeś pendrive, linux widzi je jako dyski scsi, czyli: mount /dev/sdaX ... może tu był problem pozdrawiam witam! mam podobny klopot. podobny bo wprawdzie pendrive dziala, ALE pokazuje mniej dostepnego miejsca. i tak, mam 256 mb o w systemie jest 64. moj system fc2, pentium3. montuje w gnome, komputer -> otworz polozenie -> /mnt/auto/flash/ co robic? pozdr spiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_bigos Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 a próbowałeś montować ręcznie tego pena? cd /mnt mkdir pendrive mount -t vfat /dev/sdaX /mnt/pendrive załozyłem że na penie masz fat`a pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 Może masz pendrive z szyfrowaniem albo innymi dodatkami ? - wtedy może być taki efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_bigos Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 wiem, ze stary topik ale piszę bo włąsnie miałem coś podobnego z pendrivem mam kingstona 128MB, a w fedorce pokanzywał mi (jeśli dobrze pamiętam, jakieś 35MB, swoją drogą dziwna lliczba), problem zniknął, kiedy pod windozą sformatowałem go na nowo (fat32) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi